Onderwijs is belangrijk. Goed onderwijs zorgt namelijk voor onze toekomst. Tegelijkertijd zijn er in deze sector ook een aantal uitdagingen. Doordat er minder jongeren zijn, zijn er minder potentiele studenten. De verwachtingen van studenten, ouders en het bedrijfsleven zijn hoog. Daarnaast blijft goed personeel vinden een uitdaging.

Hoe zorg je er als onderwijsinstelling voor dat je aantrekkelijk blijft voor nieuwe studenten?
Hoe zorg je dat je huidige studenten slagen?
Hoe haal je meer uit je alumni?
Hoe laat je het onderwijs nog beter aansluiten bij het bedrijfsleven?
Hoe trek je nieuw personeel aan?
En ben je als student eigenlijk wel klaar met leren na je diploma?

TrueLime helpt onderwijsinstellingen vooruit met digitale oplossingen, al meer dan 20 jaar!

TrueLime als partner voor digitaliseren in het onderwijs

Oplossingen met als doel meer tijd voor studenten en docenten!

Onze bewezen aanpak

Digitalisering in de maatschappij neemt toe. Dit heeft als gevolg dat veel gedrag, beslissingen en processen worden bepaald door software en data. Een digitale transformatie voor consumenten, bedrijven en overheden is onvermijdelijk. Digitaal samenwerken en het online delen van kennis en producten wordt steeds belangrijker. TrueLime bedenkt en creëert online oplossingen om in een veilige en geïntegreerde omgeving samen te werken. Onafhankelijk van plaats en tijd. Platformen zoals websites voor onderwijs, intranetten, communities, portals en digitale werkplekken zijn onmisbaar in deze digitale maatschappij.

website nodig voor onderwijs?

TrueLime gebruikt een succesvolle methode om tot een succesvolle implementatie van online oplossingen te komen:

1. Kick-off
We maken kennis met het hele team in een kick-off. We zetten de wensen en doelen scherp. Om allemaal hetzelfde vertrekpunt te hebben, betrekken we alle interne en externe betrokkenen.

2. Strategie
Na de kick-off starten we met het vaststellen van de Strategie en Visie en duiken we in jullie doelgroep door het uitwerken van persona’s en de klantreis. Samen bepalen we de juiste (meetbare) doelstellingen (KPI’S, Key Performance Indicators) en kijken we welke digitale middelen we willen inzetten om de doelstellingen te kunnen bereiken.

3. Concept en design
Nu de doelstellingen en wensen van de doelgroep zijn uitgewerkt, beginnen we met het design. Dit bestaat uit wireframes en visual design. Is het high-level concept gereed? Dan presenteren we dit deze aan het projectteam en de verschillende stakeholders in de organisatie. Aansluitend kunnen we de backlog met daarin de verschillende user stories gaan uitwerken.

4. Realisatie
We kunnen de digitale oplossing gaan realiseren, zodra het high-level design en de backlog bepaald zijn. We streven er tijdens de ontwikkeling naar om met een MVP (minimum viable product) live te gaan. Middels een roadmap willen we vanuit daar de doorontwikkeling faciliteren. Veel functionaliteiten hebben we al beschikbaar door onze jarenlange ervaring. Dit maakt dat we beschikbaar budget efficiënt in kunnen zetten.

5. Roadmap
Een digitale oplossing is nooit af. Daarom gaan we graag samen met onze klanten een partnership aan op lange termijn. Op basis van metingen en bevindingen vanuit de doelgroep wordt verdere functionaliteit ontwikkeld.

Succesvolle oplossingen

Deltion College

Deltion- een wereld vol mogelijkheden

ROCvA en ROCvF

Gepersonaliseerd online opleidingsadvies op nieuwe websites ROCvA en ROCvF

Koninklijke Visio

Docenten Visio maken en delen lesmodules online

Waarom TrueLime als partner?

  • we werken voor vergelijkbare klanten in het onderwijs
  • klanten maken langdurig (gemiddeld > 5-10 jaar) gebruik van onze diensten
  • we hebben daadwerkelijk kennis van websites en digitale samenwerking in het onderwijs
  • we zijn een partij met persoonlijke aanpak, we doen het écht samen
  • we hebben al veel functionaliteit voor een website of portaal standaard beschikbaar
  • we zorgen voor een mooie, toegankelijke omgeving die technisch goed in elkaar zit

Als TrueLime vinden we het belangrijk om intensief samen te werken met onze klanten en de uiteindelijke gebruikers centraal te stellen. Alleen dan ontstaat het beste resultaat!

Studenten staan écht centraal

"Onderwijsorganisaties zijn altijd kritisch, maar iedereen is erg enthousiast over de nieuwe websites. Medewerkers zelf moeten wel wennen, want nu staan studenten écht centraal en is in het design veel rekening gehouden met mobiel gebruik. We zien nu al dat het aantal aanmeldingen via mobiel stijgt.”

Alex Borburg - manager online en product owner ROCvA en ROCvF

Laten we samen kijken wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen

Laat je gegevens achter en Eddy neemt zo snel mogelijk contact met je op! Hij vertelt je graag meer over digitalisering in het onderwijs en wat TrueLime kan betekenen voor jouw organisatie.
LimeScape.Form.MandatoryFields