Digital agency TrueLime neemt adviesbureau Brayton House over


Digital agency TrueLime neemt Brayton House over. Christiaan Lustig, oprichter van het adviesbureau, sluit zich aan bij TrueLime. Met de overname versterkt TrueLime haar expertise op het gebied van strategisch advies voor digitale platforms.

De overname van Brayton House door TrueLime betekent dat activiteiten en klantportfolio overgaan in andere handen. Hierdoor verdiept TrueLime haar dienstverlening op het gebied van visie en strategie, customer experience en (digital) employee experience, en het aantoonbaar verbeteren van digitale platforms. Zo verwacht het digital agency zijn opdrachtgevers nog beter te kunnen bedienen.

Christiaan Lustig, oprichter van Brayton House, wordt digitaal strateeg bij TrueLime. Daarin zal hij zijn kennis inzetten van alle markten die TrueLime bedient: onderwijs, zorg, kennis- en ledenorganisaties en overheid. In deze rol is hij adviseur en sparringpartner op management- en directieniveau, en mede verantwoordelijk voor digitale strategie bij opdrachtgevers.


Roos Kalisvaart (CEO):
“Met deze samenwerking hebben we alle expertise in huis om onze klanten van strategie tot uitvoering te helpen bij digitale transformatie. Zo maken we nog meer waar dat TrueLime staat voor menselijk digitaal.”

Christiaan Lustig:
“De afgelopen jaren heb ik vooral in los-vaste verbanden met professionals en bureaus gewerkt, dus ik zie ernaar uit om nauw samen te werken met mijn nieuwe collega’s en zo aan het succes van TrueLime bij te dragen.”


Over TrueLime
TrueLime ontwikkelt al bijna 25 jaar digitale platforms om beter te kunnen communiceren en samen te werken. Daarbij staan klanten en hun verwachtingen altijd voorop, net als prettige samenwerking, want daarvan krijg je betere resultaten. Oog voor mensen speelt daarbij een steeds belangrijker rol. TrueLime wil key-speler zijn in die ontwikkeling, want uiteindelijk zijn het niet alleen organisaties die transformeren, maar ook de mensen.

Over Christiaan Lustig
Christiaan Lustig (1977) is al ruim 20 jaar actief als digitaal strateeg en consultant. Daarbij opereert hij steeds op het snijpunt van communicatie, dienstverlening, samenwerking en technologie. Voor hij in 2017 Brayton House oprichtte, werkte Christiaan onder meer bij Entopic en Sabel Communicatie. Hij spreekt regelmatig op nationale en internationale evenementen en is coauteur van verschillende boeken.

(v.l.n.r. Christiaan Lustig, Roos Kalisvaart, Eddy de Ridder)