We zijn los! Sinds een aantal weken zijn we hard aan de slag om de 895 m2 kantoorruimte aan Kantorenpark Westerhage om te toveren in een nieuw kantoor wat helemaal past bij het TrueLime van nu en van de toekomst.

Aangezien deze verhuizing een uitgelezen kans is om het nieuwe kantoor helemaal ‘op maat’ in te richten, is een specialistische partner - Art2Go - ingeschakeld die al onze wensen heeft omgezet in een volledig customized interieurontwerp. Van de indeling van de ruimtes tot aan het kantoormeubilair is alles speciaal op elkaar afgestemd. Hierbij is naast functionaliteit vooral ook goed gekeken naar uitstraling, met een prachtig design tot gevolg.

Het team heeft inmiddels het pand van dichtbij mogen bewonderen (onze eerste borrel ter plaatse is een feit!), en heeft aan de hand van de plannen en 3D-renderingen al een goed idee van wat het eindresultaat gaat worden. Extern houden we de spanning er nog even in, maar in Januari delen we natuurlijk maar wat graag het eindresultaat. Om toch alvast een leuk tipje van de sluier te onthullen delen we tot aan de oplevering wekelijks foto’s van de voortgang van de verbouwing. Deze week delen we met trots de eerste stappen die zijn gezet!