Een relevante website voor de doelgroep

Het Julius Centrum is hét kenniscentrum van het UMC Utrecht voor Gezondheidswetenschappen en Eerstelijnsgeneeskunde. Als onderdeel van het UMC Utrecht doen zij integraal wetenschappelijk onderzoek naar nieuwe behandel- en diagnosemethoden. Daarnaast verzorgen ze onderwijs voor (bio-) medische studenten, onderzoekers, clinici en andere professionals in de gezondheidszorg en leveren ze academische eerstelijns gezondheidszorg aan patiënten.

Een duidelijke opdracht voor het team

De oude website van Julius Centrum was erg verouderd en op zowel technisch, esthetisch en inhoudelijk gebied was veel winst te behalen. Voor TrueLime een duidelijke opdracht: bouw een nieuwe website die relevant is voor de doelgroep, gemakkelijk is in gebruik én die in lijn is met de huisstijl en branding van het UMC Utrecht. Vanzelfsprekend is deze nieuwe website ook op technisch gebied klaar voor de toekomst.

Met een samengesteld team van 10 personen (vijf vanuit het Julius Centrum en vijf vanuit TrueLime) is dit project op een constructieve manier van start gegaan, en heeft geresulteerd in een fijne samenwerking. Met de wensen van de doelgroep en de doelen van de organisatie in gedachten is in vijf sprints het fantastische resultaat neergezet dat er nu staat. Een geweldige technische performance, een frisse huisstijl die goed aansluit op het concept van het UMC Utrecht, en een website met informatie waar de bezoeker echt iets aan heeft. Bekijk hier het resultaat:

https://juliuscentrum.umcutrecht.nl

“De intensieve samenwerking met TrueLime was heel plezierig en heeft geresulteerd in een mooie, toekomstbestendige en veilige website voor het Julius Centrum.” – Petra Smeekes, Communicatieadviseur

Benieuwd naar onze oplossingen voor de zorg? We vertellen je er graag meer over!

LimeScape.Form.MandatoryFields
Bij het gebruiken van dit formulier ga je akkoord met het opslaan en verwerken van de door jou opgegeven gegevens door deze website, zoals aangegeven in ons privacybeleid. *