De markt van ledenorganisaties is sterk in ontwikkeling. De groei van het aantal leden staat onder druk en als ledenorganisatie moet je je toegevoegde waarde aan je leden kunnen aantonen. Hoe zorg je dat je leden werft en ze zich thuis voelen bij jouw ledenorganisatie? Hoe vinden je leden elkaar? Hoe creëer je betrokkenheid en overtuig je je leden van jouw toegevoegde waarde? En hoe zorg je dat ze ambassadeur worden van jouw organisatie? Betrekken! Dat is het sleutelwoord voor een sublieme ledenbeleving.

Leden moeten gezien, herkend en erkend worden door de hele klantreis en over alle touchpoints moet de beleving hetzelfde zijn. Samen vinden we de juiste digitale middelen en tools om dit te realiseren.

Wil je weten hoe we dit voor FNV hebben ingericht? Kijk dan hieronder het filmpje.

TrueLime als digitaal partner voor ledenorganisaties

TrueLime heeft in ruim 20 jaar veel ervaring opgebouwd met ledenorganisaties. We kennen de trends en ontwikkelingen. Juist door de gebruiker centraal te stellen en intensief samen te werken met klanten, behalen we het gewenste resultaat!
meer weten?

Wat kun je van ons verwachten?

 • door de doelgroep centraal te stellen bij alles wat we doen, zorgen we voor een oplossing die écht werkt. Vanaf het begin betrekken we eindgebruikers en stakeholders, zoals leden, communitymanagers, het bestuur en webredacteuren. Al tijdens de ontwikkeling controleren we of de oplossingen werken.
 • doorlopende focus op het leveren van waarde. We kunnen na elke tweewekelijkse iteratie toetsen, meten en bijsturen doordat we Agile (scrummatig) werken
 • slim gebruik van bestaande functionaliteit. We beheren bouwstenen die we al voor onze klanten hebben ingezet. Deze functionaliteiten kunnen in jouw huisstijl en opzet worden ingezet op je platform.
 • een technische architectuur die uitermate geschikt is om te koppelen met externe systemen. Denk hierbij aan: ledenadministratie, facturatie, accreditatiesysteem. Op deze manier kun je de systemen waarmee je nu werkt behouden en tóch integreren in een nieuw platform.

Zij gingen je voor :

FNV

Mijn FNV, een selfservice portaal waar leden hun gegevens kunnen inzien en beheren

CROW

CROW communities, het verbinden van professionals

Waarom TrueLime als partner?

 • veel eerder gebouwde of bestaande bouwstenen voor ledenorganisaties beschikbaar in eigen look-and-feel
 • de specifieke behoefte van jouw organisatie staat altijd centraal in onze digitale oplossing
 • we zetten je leden centraal
 • we creëren samen een sublieme member experience
 • veel ervaring opgebouwd met ledenorganisaties en de uitdagingen in de markt.
 • een intensieve samenwerking waar we samen toegevoegde waarde voor jouw leden gaan creëren
 • hoog kennisniveau van technische oplossingen
 • koppelingen met externe systemen zijn voor ons eerder regel dan uitzondering!

Onze bouwstenen bestaan uit 4 belangrijke pijlers:

Kennis verzamelen, verrijken, valideren en verspreiden
Eén centrale plek voor kennis: thema’s/ dossiers, zoeken en filteren (meer kennis), experts, vraag en antwoord, enquêtes

Samenwerken
Werken in groepen open en besloten, smoelenboek, community, chat, samenwerken in documenten

Gebruiksgemak
Een persoonlijk dashboard, overal en altijd (mobile first), in een moderne vormgeving voor een unieke member experience. Dus niet in een strak keurslijf, maar helemaal in het design van jouw organisatie. Het spreekt voor zich dat veiligheid en privacy gewaarborgd zijn

Communicatie
Berichten posten, nieuws, blogs, discussies incl. liken/volgen/reageren, links, afbeeldingen, video, mentions

Laten we samen kijken wat we voor jouw ledenorganisatie kunnen betekenen!

Laat je gegevens achter en Dave neemt zo snel mogelijk contact met je op over de mogelijkheden voor jouw ledenorganisatie.
LimeScape.Form.MandatoryFields
Bij het gebruiken van dit formulier ga je akkoord met het opslaan en verwerken van de door jou opgegeven gegevens door deze website, zoals aangegeven in ons privacybeleid. *