Schriftelijk je bezwaar indienen voor een parkeerboete, voelt als niet meer van deze tijd. Net als de handmatige verwerking hiervan. Niet alleen verloopt het proces trager dan digitaal, ook kan de nauwkeurigheid van handmatige invoering minder gewaarborgd worden. Tijd voor een innovatieve oplossing voor Parkeerbeheer Bergen op Zoom. Hun professionaliteit en innovatiekracht heeft ertoe geleid dat zij ook taken mogen uitvoeren voor de omringende gemeenten Roosendaal, Steenbergen en Tholen. Door brede ervaring op het gebied van workflow software mag TrueLime een gebruiksvriendelijke oplossing creëren die tevens rapportages mogelijk maakt.

Proces in twee stappen

Om het proces van bezwaar indienen te optimaliseren kozen we voor de flexibele cloud-oplossing Octopus Web. Hiermee kun je vanaf elke gewenste locatie de benodigde informatie opvragen zoals rapportages én heb je via handige dashboards meteen inzicht in de KPI’s. Octopus Web hebben we tijdens de eerste fase van het project geheel voor Parkeerbeheer BoZ ingericht en geïmplementeerd. In de tweede fase hebben we een webformulier ontwikkeld om direct digitaal bezwaar in te dienen. Door door een automatische koppeling hoeft dit niet handmatig in Octopus gezet te worden. Het formulier is beschikbaar voor de inwoners van Bergen op Zoom en Roosendaal.

In de workflow

Voor de managers van BoZ was het verschil direct merkbaar. Door een op maat ontwikkelde functionaliteit is er een helder overzicht van alle ingediende bezwaren. Statussen opvragen gebeurt in een handomdraai en de zo gewilde rapportages zijn makkelijk te creëren De toegankelijke webformulieren en snelle verwerking ervan garanderen wel zo’n 3500 afgehandelde zaken per jaar! Het opnemen van digitale bezwaren direct in een workflow zorgt niet alleen voor een kostenbesparing voor de opdrachtgevers, omdat er veel efficiënter gewerkt wordt, maar ook de kwaliteit is merkbaar verbeterd.

"We hebben met deze oplossing een grote stap kunnen zetten in efficiëntie (zo'n 25% efficiëntie winst) en hebben een veel beter overzicht over de processen. Dit is prettig in de uitvoering van het werk en prettig voor het management maar ook voor de bezwaarmaker."

Mike Schenk - Bedrijfsleider a.i. Parkeerbeheer Bergen op Zoom

Meer informatie? We nemen graag contact met je op!

LimeScape.Form.MandatoryFields
Bij het gebruiken van dit formulier ga je akkoord met het opslaan en verwerken van de door jou opgegeven gegevens door deze website, zoals aangegeven in ons privacybeleid. *