Overzicht creëren met contractmanagement software? TrueLime biedt met Octopus de oplossing voor een helder management. Het beheren van contracten is erg tijdsintensief. De talloze contracten hebben een grote diversiteit in looptijden, termijnen en voorwaarden. Door een gebrek aan overzicht onderhandelen, verlengen en zeggen organisaties contracten niet op tijd op. Dit leidt vaak tot onnodige extra kosten.


TrueLime biedt software voor contractbeheer

De Octopus module contractbeheer van TrueLime geeft inzicht in alle lopende contracten en de bijbehorende geschiedenis, bedrijfsprocessen, handelingen en kosten. Met automatische notificaties voorkomen we dat een termijn ongemerkt verloopt. Zo zit je niet -ongewild- weer voor een bepaalde periode aan een contract vast.


Meer dan contractmanagement software

De module voor contractmanagement biedt meer dan een overzichtelijk contractbeheer. TrueLime biedt met deze toevoeging aan een zaaksysteem een groot aantal voordelen, zoals:

  • Het koppelen van contracten aan bepaalde afdelingen of medewerkers
  • Inzicht tonen in de afhankelijke bedrijfsprocessen
  • Bewaking en notificaties voor contracttermijnen


Behoefte aan een compleet zaaksysteem?

Naast contractbeheer meer processen automatiseren? TrueLime biedt met Octopus vele modules aan om een zaaksysteem in te richten. Zo kunnen we ieder proces optimaal inrichten. Lees meer over zaakgericht werken waaronder de module contractmanagement software valt.

octopus logo

Meer weten of een advies op maat?

Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!
LimeScape.Form.MandatoryFields