TrueLime is een Digital Agency


Wij helpen organisaties door strategie, design en development te optimaliseren en combineren, om zo beter te kunnen samenwerken en communiceren. Onze focus ligt hierbij op gebruiksvriendelijkheid, met als uitkomst een oplossing die jouw bedrijf écht verder kan helpen.

TrueLime creëert samen met jouw organisatie een digitaal platform op maat. Alles om de interne en externe communicatie zo efficiënt en laagdrempelig mogelijk te maken. Of het nu gaat om een website, een intranet, digitale werkplek of een klanten- of ledenportaal: wij staan volledig tot je beschikking met de kennis en know-how van alle TrueLimers

Inmiddels hebben we jarenlange ervaring in de zorg, het onderwijs, bij kennis- en ledenorganisaties en de overheid. Wil je meer weten over ons werk en daarbij behorende resultaten? Bekijk dan onze klantcases.

Onze diensten

Website

corporate websites, platformen, campagne sites, content management systems (CMS)

Intranet

social intranet, digitale werkplek, online samenwerken, MSTeams, Microsoft Office365

Portaal

klantportaal, ledennet, ledenportaal, integraties, extranet oplossingen

Octopus Zaaksysteem

bezwaren en beroepen, klachtenafhandeling, contractmanagement

Het menselijke aspect van succesvolle digitale transformatie wordt alleen maar belangrijker. Uiteindelijk zijn het niet organisaties die transformeren, maar de mensen.


Om tot een succesvolle implementatie te komen maken we gebruik van onze bewezen methode :


1. Kick-off

We maken kennis met het hele team in een kick-off. We zetten alle wensen op een rij, en doelen op scherp. Om allemaal hetzelfde vertrekpunt te hebben, betrekken we alle interne en externe teamleden.


2. Strategie


Na de kick-off starten we met het vaststellen van de strategie en visie, en duiken we in jullie doelgroep door het uitwerken van persona’s en de klantreis. Samen bepalen we de juiste (meetbare) doelstellingen (Key Performance Indicators), en kijken we welke digitale middelen we willen inzetten om deze doelstellingen te kunnen bereiken.


3. Concept en design


Nadat de wensen en doelstellingen zijn uitgewerkt, beginnen we met het design. Dit bestaat uit wireframes en een visueel ontwerp. Is het high-level concept gereed? Dan presenteren we dit aan het projectteam en de verschillende stakeholders in de organisatie. Aansluitend kunnen we -aan de hand de terugkoppeling- de backlog met daarin de verschillende user-stories gaan uitwerken.


4. Realisatie


We kunnen de digitale oplossing gaan realiseren zodra het high-level design en de backlog bepaald zijn. We streven er tijdens de ontwikkeling naar om met een MVP (minimum viable product) live te gaan. Middels een roadmap willen we vanuit daar de doorontwikkeling faciliteren. Veel functionaliteiten hebben we al standaard beschikbaar door onze jarenlange ervaring. Dit zorgt ervoor dat we een budget heel efficiënt in kunnen zetten.


5. Roadmap


Een digitale oplossing is nooit af. Daarom gaan we graag samen met onze klanten een partnership aan voor lange termijn. Op basis van metingen en bevindingen vanuit de doelgroep wordt verdere functionaliteit ontwikkeld, en bijlft de intiële oplossing altijd op maat.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie?

Heb je vragen, behoefte aan meer informatie of wil je gewoon een keer vrijblijvend kennismaken? Neem dan snel contact met ons op! We vertellen je graag meer over wat wij voor jullie kunnen betekenen.

LimeScape.Form.MandatoryFields