Een intranet, digitale werkplek, sociaal intranet, een community. Er zijn talloze termen omtrent digitaal samenwerken – maar wat betekenen ze nu eigenlijk, en wat past het beste bij jouw organisatie? Bij TrueLime geloven we dat ‘je thuis voelen’ op een platform essentieel is. Het verhoogt niet alleen je werkplezier, maar ook je productiviteit. We zijn er van overtuigd dat je intranet of digitale werkplek vooral een (werk)omgeving moet zijn waar je je thuis en vertrouwd voelt.

Geen 'one size fits all'

Techniek moet betrouwbaar en veilig zijn, maar vooral het gebruiksgemak is cruciaal. Daarom geloven we dat er geen ‘one-size-fits-all’ bestaat. De omgeving en uitstraling van een digitale werkplek moet optimaal afgestemd zijn op de organisatie. Sterker nog, het moet afgestemd zijn op de gebruikers van de werkplek, en altijd toegankelijk zijn - ongeacht tijd, locatie en device. 

Door jarenlange ervaring op dit gebied en intensief samenwerken met verschillende partners aan optimale en vooral ‘persoonlijke’ oplossingen, delen we graag onze tips & tricks met je om je verder op weg te helpen met dit proces.

Onze visie op succesvol digitaal samenwerken

Een digitaal platform om veilig samen te werken. Onafhankelijk van tijd en plaats. Met behulp van de nieuwste technologieën en een gedegen kennis van jouw markt komen we altijd tot de beste oplossing voor jouw organisatie. Wil je meer weten over onze visie op digitaal samenwerken, en onze werkwijze?

onze aanpak

Samen creëren we het meest ideale platform voor jouw organisatie, op basis van standaard functionaliteiten maar wel in design naar keuze zodat jij en je collega’s zich thuis en vertrouwd voelen.


Een social intranet is de plek om verbinding te creëren binnen het bedrijf. Kennis en ervaring worden gedeeld door medewerkers. Van een smoelenboek tot het laatste nieuws en een overzicht van alle procedures. Een sociaal intranet is een uitstekend middel om elkaar digitaal te ontmoeten, en optimaal samen te werken.

We zorgen ervoor dat de homepage van het intranet goed aansluit op de wensen van jullie doelgroep (alle collega's). Het werken met de meest voorkomende systemen, zoals bijvoorbeeld Microsoft Office 365, zorgt ervoor dat onze mogelijkheden makkelijk inzetbaar zijn en dat we eindeloos kunnen variëren en inspringen op allerlei soorten situaties.

Bekijk ons werk

Stichting PVP

Digitale werkomgeving zorgt voor verbondenheid

Van Gogh Museum

Een sociaal intranet wat communicatie écht faciliteert

Radboudumc

De digitale ontvangstbalie als kloppend hart van een rijk platform

We zijn zeer te spreken over het nieuwe intranet!

"Zowel de beheerders van de omgeving als de gebruikers zijn enthousiast. Deze oplossing kent een fijne structuur, een intuïtieve interface en de opbouw van modules en uitbreidingsmogelijkheden is erg prettig. Ook voor onze redacteuren is het nieuwe intranet veel gebruikersvriendelijker dan voorheen, zij ervaren echt het gemak."

Aïda Jellinghaus - Internal Communications Coordinator Van Gogh Museum

Wil je weten wat digitaal samenwerken voor jouw organisatie kan betekenen?

We vertellen je er graag meer over. Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!
LimeScape.Form.MandatoryFields