Door een intensieve samenwerking met onze klanten en door gebruikers centraal te stellen, ontstaat het beste resultaat


We ontwikkelen vanuit een duidelijke online strategie, waarbij de bezoekers en optimale gebruiksvriendelijkheid centraal staan. Met onze uitgebreide technische kennis gaan we geen uitdaging uit de weg, en weten we altijd binnen de gestelde voorwaarden het best mogelijke eindresultaat neer te zetten.

Sprint 0

Een website bouw je stap voor stap en als Digital Agency is ons voornaamste doel om je volledig te ontzorgen op weg naar digitaal succes. Zo beginnen we elk traject met een sprint 0, waarin we de doelstellingen en wensen inventariseren en samen het gewenste resultaat bepalen. Op deze manier kunnen we voortvarend en efficiënt van start en weten we precies waar we naartoe werken. Samen met jou stemmen we het beste plan van aanpak af, en begeleiden je door alle technische keuzes en koppelingen. Ook helpen we je indien nodig met de keuze voor een passend CMS.

Sprints

Tijdens het proces van realiseren en implementeren is het van belang de gerealiseerde functionaliteiten steeds te toetsen en eventueel bij te sturen. Zodat het eindresultaat perfect is afgestemd op de wensen en doelstellingen van jouw bedrijf. We doen dit in verschillende sprints, binnen een tijdspad wat we vooraf samen hebben bepaald. Bij TrueLime geloven we in intensief samenwerken, en dus ben je betrokken bij elke stap. Op deze manier heb je altijd volledig inzicht in de voortgang en oplevering van het project, en kom je niet voor verrassingen te staan.

Technology

Door meer dan 20 jaar aan ervaring en expertise kunnen we je als geen ander helpen met de keuze van het juiste CMS, en laten zien wat er allemaal mogelijk is op het gebied van techniek en koppelingen. Door onze intensieve partnership met Kentico en Umbraco hebben we de kennis en genoeg opties in huis om alle gewenste functionaliteiten voor jouw website te kunnen realiseren. Daarnaast zijn we thuis in zowel Angular als React, en een specialist op het gebied van content management.

cases

Bekijk ons werk

Deltion College

Een wereld vol mogelijkheden

Radboudumc

Radboudumc lanceert één platform voor patienten, professionals en zorgmedewerkers

FNV

Een vernieuwde corporate website

Studenten staan écht centraal

"Onderwijsorganisaties zijn altijd kritisch, maar iedereen is erg enthousiast over de nieuwe websites. Medewerkers zelf moeten wel wennen, want nu staan studenten écht centraal en is in het design veel rekening gehouden met mobiel gebruik. We zien nu al dat het aantal aanmeldingen via mobiel stijgt.”

Alex Borburg - manager online en product owner ROCvA en ROCvF

Wil je een website of een advies op maat?

We vertellen je graag meer over de mogelijkheden. Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op!
LimeScape.Form.MandatoryFields