Er ontstaat steeds meer behoefte aan een digitale werkplek, of digitaal samenwerken. We zoeken naar een omgeving die naast de functionaliteiten van een intranet ook de mogelijkheid biedt om je eigen werkzaamheden optimaal uit te voeren. Een platform waar je al je informatie vindt, maar tegelijkertijd ook kunt samenwerken met collega’s - ongeacht tijd of afstand.

Bij TrueLime trekken we dit graag nog breder. We creëren niet alleen een samenwerking die gericht is op de interne organisatie, maar ook de gebruikers daarbuiten. Denk hierbij aan partners, leveranciers en klanten. Digitaal samenwerken voor elke organisatie in de meest efficiënte en effectieve vorm.

Meer weten over de mogelijkheden voor jouw organisatie of een demo?

neem contact op!


Digitaal werken in één platform

De digitale werkplek maakt het mogelijk alle werkzaamheden en communicatie binnen en buiten jouw organisatie via één platform te laten verlopen. Geen tien verschillende systemen en meerdere communicatiekanalen, maar één werkplek. Zowel het interne- als het externe platform heeft dezelfde uitstraling, werkbaarheid en functionaliteiten. Een naadloze verbinding tussen medewerkers, partners én klanten. Je thuis voelen werkt!


Een digitale werkplek voor Radboudumc

TrueLime werkte mee aan de ontwikkeling van een digitaal platform voor Radboudumc. Het is een goed voorbeeld van hoe effectief zo’n omgeving kan zijn. Het gezamenlijk doel was het ontwikkelen van een omgeving waar zowel patiënten, bezoekers, professionals én medewerkers in de gezondheidszorg directer en efficiënter informatie kunnen vinden. De nieuwe homepage van de Radboudumc website is daarom ingericht als een ‘digitale balie'. De vraag ‘waar kunnen wij u mee helpen’ staat letterlijk centraal. Naast de externe doelgroepen raakt dit project ook de honderden interne afdelingen en organisatieonderdelen. Voor het medisch centrum is er met dit platform een goede basis gelegd om tegemoet te komen aan alle individuele wensen en eisen. TrueLime is blij om te zien dat de betrokkenheid in het algemeen enorm is verbeterd door de digitale werkplek.

Wil je meer weten over een digitale werkplek of wil je een advies op maat?

We vertellen je graag meer over de mogelijkheden. Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk vrijblijvend contact met je op!
LimeScape.Form.MandatoryFields