Een intranet speciaal ontwikkeld voor de zorg: een sociaal intranet waar collega’s, patiënten en partners samenkomen. TrueLime creëert een online samenwerkingsplatform op maat voor de zorg. We luisteren naar de wens van de organisatie om het ideale platform te maken voor jouw zorgorganisatie. Zo blijft er zoveel mogelijk tijd over voor zorg aan patiënten en cliënten.


Meer weten over de mogelijkheden voor jouw organisatie of een demo?

Neem contact op!

Sociaal intranet voor in de zorg

TrueLime ontwikkelt een uniek sociaal intranet voor iedere zorginstelling. We zorgen er altijd voor dat de communicatie tussen collega’s, klanten én patiënten centraal staat in onze oplossingen. Een digitale werkplek op maat, dat de productiviteit en samenwerking tussen teams en afdelingen verbetert. Zo vergroot Truelime samen met jouw organisatie de efficiëntie in de zorg.

chirurgen aan het werk in een operatiekamer

Het ideale medewerkersportaal in de zorg

Een medewerkersportaal in de zorg maakt de communicatie prettig en snel. Zo blijft er meer tijd over voor de zorg aan patiënten. Het portaal is dé centrale verzamelplaats voor documenten, informatie en protocollen van jouw zorginstelling.


Website voor de zorg

In samenwerking met jouw zorginstelling creëert TrueLime de ideale website. Hierbij staat gebruiksvriendelijkheid en user experience hoog in het vaandel. Truelime gelooft in een naadloze koppeling tussen website, medewerkersportaal en patiëntportaal. Eén digitaal samenwerkingsplatform waar alles samenkomt. Een goed voorbeeld van een project waar alles samenkomt -gericht op optimale communicatie en samenwerking- is het platform wat we hebben ontwikkeld voor RadboudUMC.

"Het bijzondere van dit project is dat het iedereen binnen de organisatie raakt. Honderden afdelingen en organisatieonderdelen zijn betrokken, en allemaal hadden ze hun eigen wensen. De kunst was om een platform te ontwikkelen dat aan al deze wensen tegemoet kon komen. Daarvoor hebben we nu een goede basis gelegd," (Bruno van der Laar, Senior Adviseur Online)


team medische staf

RadboudUMC lanceert nieuwe online platform

Voor RadboudUMC ontwikkelde Truelime een online platform voor RadboudUMC waar alle doelgroepen en stakeholders samen komen. Het gezamenlijke doel: één omgeving ontwikkelen waar patiënten, bezoekers, professionals en medewerkers in de gezondheidszorg directer en efficiënter informatie kunnen vinden, en met elkaar kunnen samenwerken. TrueLime verzorgde een sociaal intranet op maat.


Social intranet voor de zorg: digitale werkomgeving zorgt voor verbondenheid bij Stichting PVP

De patiëntenvertrouwenspersonen (pvp’en) van Stichting PVP werken verspreid door het hele land. TrueLime ontwikkelde een social intranet voor Stichting PVP als verbinding tussen pvp’en onderling, en tevens tussen pvp’en en juridisch medewerkers op het hoofdkantoor. Dankzij een maatwerk-koppeling met OneDrive is hierbij ook documentmanagement geïntegreerd. Deze nieuwe, digitale werkomgeving maakt samenwerken efficiënter én leuker.


Klantgerichte, responsive websites voor het UMC Utrecht

TrueLime ontwikkelde samen met het UMC Utrecht en theFactor.e overzichtelijke, responsive websites voor het UMC Utrecht. Patiënten, hun naasten, artsen, onderzoekers én studenten vinden nu eenvoudig relevante informatie via elk device. Voor het webteam is contentmanagement en hergebruik van content geoptimaliseerd. UMCUtrecht.nl werd daarom in maart 2015 genomineerd voor een Dutch Interactive Award.


Op zoek naar een social intranet voor de zorg?

Als zorginstelling behoefte aan een website, intranet, een digitale werkplek of portaal? TrueLime biedt een oplossing voor ieder vraagstuk! We leveren een professioneel platform waarbij de meest optimale interne en externe communicatie altijd centraal staat. Meer weten? Laat je gegevens achter zodat wij je snel een keer kunnen bellen over de mogelijkheden of neem contact met ons op sales@truelime.nl voor vragen over een sociaal intranet voor de zorg.

Vraag een demo aan!

Benieuwd hoe een website of intranet van TrueLime eruit ziet voor jouw organisatie? Onze specialisten vertellen je graag meer over de mogelijkheden. Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!
LimeScape.Form.MandatoryFields