Het aantal mobiele gebruikers neemt nog steeds toe. Steeds vaker is dit zelfs de belangrijkste doelgroep. Optimaal gebruik maken van de functies van een mobiel en/of tablet? Samen ontwikkelen we de meest optimale mobiele app om zo de klantgerichtheid van jouw organisatie te vergroten.

Een mobiele app op maat

TrueLime maakt mobiele apps op maat. We zorgen ervoor dat de app perfecte aansluiting vindt met de website voor de beste klantreis. We denken graag mee hoe we de doelgroep nog beter aan jouw organisatie kunnen binden. Door jarenlange ervaring hebben we de expertise en ervaring om gebruiksvriendelijke apps te bouwen met de juiste functionaliteiten. Wij geloven in een app als verlengstuk van jouw website om zo klanten een nog betere service te kunnen bieden.

Bekijk ons werk

NODR

Direct wijzer met de WA-wijzer van NODR

Vilans

Sprint Zero als vliegende start van de bouw van het protocollen portaal

Een toekomstbestendige app voor Vilans

“De zorgprofessional gaat met één applicatie op pad, die de cliënt en zijn behandeling centraal stelt. De zorgprofessional heeft een digitale assistent in zijn binnenzak heeft. Alle relevante applicaties zijn op één platform aangesloten en de zorgprofessional kan de data en content uit deze applicaties inzien of aangereikt krijgen via verschillende kanalen.”

Een mobiele app die werkt voor jouw organisatie?

We vertellen je graag meer over de mogelijkheen voor jouw organisatie. Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op!
LimeScape.Form.MandatoryFields