TrueLime biedt met de Octopus Suite een aantal digitale hulpmiddelen om complexe processen optimaal te ondersteunen en te laten integreren met andere systeem binnen uw organisatie. Op deze manier kunnen wij met onze kennis, ervaring en standaard software effectieve oplossingen bieden die al meer dan 20 jaar zijn doorontwikkeld, en continue blijven verbeteren.

Octopus voor elke organisatie

Met Octopus bewaak je eenvoudig de voortgang en kwaliteit van elke zaak, en kunnen we ieder gewenst zaaktype configureren. Het zaaksysteem van TrueLime is modulair opgebouwd. Dit betekent dat het in te zetten is als losse elementen of als geheel. Octopus heeft een groot aantal standaard modules die aan te passen zijn naar specifieke situaties. Zo is het zaaksysteem ook na organisatieveranderingen, wetswijzigingen of procesoptimalisaties eenvoudig bij te stellen. We bieden de mogelijkheid om geheel naar wens en op maat een zaaksysteem op te bouwen voor je organisatie. Het is heel makkelijk en flexibel in te richten voor diverse processen.

Suites

Suite Juridisch

voor het verwerken van o.a. Bezwaar en Beroep, Klachten en WOB verzoeken

Suite Zorg

voor het ondersteunen van vertrouwenspersonenwerk

Octopus biedt unieke functionaliteiten

Octopus biedt unieke functionaliteiten:

  • Documentcreatie van brieven en e-mails
  • Managementrapportages
  • Dossiergeschiedenis met zoekfunctie
  • Termijnbewaking
  • Koppeling met webformulieren
  • Clusterverwerking
  • Octopus app voor offline dossiers
lees meer

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie?

Heb je vragen, behoefte aan meer informatie of wil je gewoon een keer vrijblijvend kennismaken? Neem dan snel contact met ons op! We vertellen je graag meer over wat wij voor jullie kunnen betekenen.
LimeScape.Form.MandatoryFields