Octopus kent verschillende koppelvlakken om eenvoudig aan te kunnen sluiten op andere systemen. Hierbij maken we gebruik van open standaarden zoals bijvoorbeeld XML.

Door systemen te koppelen wordt data automatisch uitgewisseld waardoor er efficiënter gewerkt kan worden en de kans op fouten verkleind wordt doordat gegevens niet handmatig overgetypt hoeven te worden.

We hebben ervaring met een koppeling met de IGJ (Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd) waarbij digitaal een melding gestuurd kan worden aan de IGJ wanneer een client/zorgverlener zaken signaleert die niet in orde zijn.

We hebben ervaring met een koppeling vanuit de gemeente als het gaat om melding te ontvangen wanneer er gedwongen zorg wordt uitgesproken door de burgemeester.

We hebben ervaring met koppelingen met de diensten van Vecozo waarbij er een controle op verzekeringsgegevens kan worden gedaan of met het declareren.

"Er wordt stukken minder geprint en gekopieerd, reductie van papier zeker 50%. En met de termijnbewaking in Octopus worden de termijnen goed in de gaten gehouden en beter gehaald. In 2017 werden er bijna 12.000 bezwaarschriften, zo'n 2.800 beroepsprocedures en 600 adviezen digitaal afgehandeld met Octopus. Dat is echt veel als je dat met andere grote gemeenten vergelijkt.”

Jet van Loenen - Stafmedewerker en Functioneel Beheerder Gemeente Rotterdam

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie?

Heb je vragen, behoefte aan meer informatie of wil je gewoon een keer vrijblijvend kennismaken? Neem dan snel contact met ons op! We vertellen je graag meer over wat wij voor jullie kunnen betekenen.
LimeScape.Form.MandatoryFields