Al ruim 20 jaar vormt de digitalisering van de toekomst de rode draad door het bestaan van TrueLime. Een familiebedrijf dat is uitgegroeid naar een digital agency met meer dan 50 medewerkers. En die familiecultuur? Die voel je nog steeds. Niet alleen intern, maar ook naar onze klanten toe.

Van prettige samenwerking krijg je betere resultaten. We zijn gericht op maatwerk en slimme oplossingen. Onze klanten en hun verwachtingen staan altijd voorop. Met behulp van de nieuwste technologieën en een gedegen kennis van hun markt komen we altijd tot de beste oplossing. We zijn Umbraco Gold Partner, Kentico Gold Partner en Microsoft Certified Gold Partner, allen op het hoogst mogelijke niveau.

Een geïntegreerde digitale werkplek om veilig in te kunnen samenwerken, onafhankelijk van tijd en plaats. Dat is wat we willen voor onze klanten. Met onze digitale platformen creëren we die. Omdat we zien dat het menselijke aspect groeit binnen de huidige ontwikkeling van steeds meer digitalisering. Wij willen als TrueLime een key-speler zijn in die ontwikkeling, want uiteindelijk zijn het niet alleen de organisaties die transformeren, maar juist de mensen.


Wat we doen?


We ontwikkelen digitale platformen en oplossingen om beter te kunnen samenwerken en te communiceren. Lees meer over onze diensten:

Website Intranet - Digitale Werkplek Portaal Mobiele Apps Octopus Zaaksysteem


Kentico gold Partner en Kentico Quality Expert

TrueLime heeft sinds 1997 meer dan 250 samenwerkomgevingen, portalen en websites ontwikkeld op basis van Kentico CMS voor onder andere Translink, Hartstichting, Leidsche Verzekeringen en IV-Groep. Dankzij onze kennis van en succes met Kentico is TrueLime sinds 2006 Kentico Gold Partner en sinds 2016 Kentico Quality Expert. Lees meer over TrueLime als Kentico Partner.


Microsoft Gold Certified Partner

TrueLime werkt al sinds 2008 intensief samen met Microsoft. We zijn op het hoogste niveau partner, namelijk als Gold Certified Partner.


Umbraco Gold Partner

De doelstelling van Umbraco is eenvoud te bieden en u de vrijheid te geven om websites, intranetten, portalen, apps of andere digitale oplossingen precies te beheren zoals u dat wilt. Umbraco ontwikkelt software die mensen, zowel editors als ontwikkelaars, een glimlach bezorgt. Gedacht vanuit Scandinavische eenvoud, streeft Umbraco naar optimale ontwikkelings- en beheerprocessen van content - niets meer, niets minder. Lees meer over TrueLime als Umbraco Gold Partner.

Maak kennis met alle TrueLimers!

Meer dan 50 medewerkers werken elke dag samen aan de beste digitale oplossingen en platformen
ontmoet ons team