Umbraco CMS

De doelstelling van Umbraco is eenvoud te bieden en u de vrijheid te geven om websites, intranetten, portalen, apps of andere digitale oplossingen precies te beheren zoals u dat wilt.

Umbraco ontwikkelt software die mensen, zowel editors als ontwikkelaars, een glimlach bezorgt. Gedacht vanuit Scandinavische eenvoud, streeft Umbraco naar optimale ontwikkelings- en beheerprocessen van content - niets meer, niets minder.

Umbraco Cloud

Vanuit een managed cloud omgeving wordt binnen enkele minuten een Umbraco omgeving neergezet. Dit resulteert in een juiste basis waarmee de wensen van zowel de middelgrote organisaties als grote organisaties kunnen worden gerealiseerd. De Umbraco cloud biedt een omgeving waarin een perfect samenspel plaatsvindt tussen Umbraco en TrueLime. De nieuwste CMS updates worden door Umbraco klaargezet en TrueLime brengt deze samen met de klant specifieke functionaliteiten en het maatwerkdesign. Op deze manier kunt u snel gebruik maken van nieuwe versie van het CMS en garanderen we de continuïteit van uw digitaal platform.


Umbraco Headless CMS

Vanuit dezelfde redacteur / contentbeheer omgeving biedt Umbraco de mogelijkheid om niet alleen de content voor uw website te beheren maar dit ook verder te trekken naar andere belangrijke kanalen zoals social media, apps, intranet en meer. Deze omnichannel content management strategie is waar organisaties meer naar toe aan het groeien zijn, en waar Umbraco goed aansluit bij dit groeipad.

Op zoek naar een Umbraco Partner? We zijn je graag van dienst!

LimeScape.Form.MandatoryFields