Bij TrueLime zijn we altijd op zoek naar getalenteerde collega’s die met ons mee willen bouwen aan zinvolle digitale oplossingen.

Samen werken we hard aan kwaliteit en vinden we persoonlijke en professionele ontwikkeling belangrijk. Wat we minstens zo belangrijk vinden is een goede werk-privé balans en plezier in je werk. We maken ruimte voor informele activiteiten en we hebben een sterke teamspirit. We zijn flexibel, zodat er naast het werk tijd is voor het gezin, een eventuele studie en hobby’s.

Wil jij plezier in en op je werk? We drinken graag een kop koffie met je en vertellen je meer over alle mogelijkheden en kansen bij TrueLime!

ONZE VACATURES

Wat hebben wij jou te bieden?

Naast een hele goede privé-werk balans, veel aandacht voor (persoonlijke) ontwikkeling, een uitdagende rol met volop (doorgroei)mogelijkheden en uiteraard werken in het gezelligste team van Breda hebben we ook een aantal gewoon hele goede voorwaarden!

  • Een goed salaris dat past bij je functie en ervaring
  • Laptop en een internet/telefoonvergoeding
  • Een prima reiskostenvergoeding of een lease-budget (of je huidige auto meenemen)
  • 25 vakantiedagen met de mogelijkheid om dagen bij te kopen
  • Parttime en/of thuiswerken
  • Pensioenregeling met nabestaandenverzekering
  • Een persoonlijk budget voor opleiding, studie of coaching
  • Onbeperkt speeltegoed op onze flipper- en arcadekast
  • Deelname aan onze Kennissessies, de WoensdagAvondTraining, Weerwolvenavondjes, vrijdagmiddagborrels en uiteraard wordt er heel regelmatig iets leuks georganiseerd (elk jaar een weekendje weg met partners, BBQ, Paasontbijt, De Sint, Kerst)

Wie zijn wij?

TrueLime is een informele organisatie met een open en ongedwongen sfeer, waar je mag zijn wie je bent. Je werkt in een leuke, uitdagende rol en je draait daarbij mee in een dynamische en volop groeiende organisatie. TrueLimers zijn professioneel, collegiaal en authentiek. We benutten onze talenten en maken gebruik van elkaars krachten. We kennen korte lijnen, vrijheid en plezier in ons werk. We worden gedreven door aan slimme oplossingen te werken en maken software om trots op te zijn!

“Ik waardeer de ongedwongen sfeer, collegialiteit en bereidheid om met elkaar mee te denken. Je kunt hier gewoon jezelf zijn. Ik vind het ook leuk dat ik hier rechtstreeks contact kan hebben met de klant.”
- Erwin, Senior Developer

Wat wij doen

Wij helpen bedrijven digitaal vooruit. De projecten bij onze klanten zijn vaak complex van aard en vragen om de juiste teamsamenstelling. Daarom werken wij agile/scrum, in multidisciplinaire teams en zijn we zelf-organiserend.

In ons werk vinden wij afwisseling in plaats van routine, omdat we aan verschillende projecten en voor verschillende klanten werken. We bouwen corporate websites, portalen of bijvoorbeeld intranetten. Die afwisseling vinden wij fijn en houdt ons scherp, creatief en innovatief. We combineren werken vanuit onze thuisbasis in Breda met werken op locatie bij de klant. Deze combinatie maakt dat we de lijnen kort houden en dat we samen met onze klanten kunnen toewerken naar het best mogelijke eindresultaat!

Wil je meer te weten komen over onze projecten? Ontdek hier onze cases.

Blijven ontwikkelen

De digitale ontwikkelingen gaan in rap tempo vooruit en dat maakt groei en doorontwikkeling essentieel in ons vak. Vanzelfsprekend gaan we hierin mee, op onze eigen manier:

“Ik krijg hier alle ruimte voor mijn persoonlijke en professionele ontwikkeling. Ik werk in een groot team voor serieuze klanten die de waarde inzien van het investeren in een online kanaal. Onze cultuur is goed en de mensen voelen zich hier thuis” - Wesley, Projectmanager

Onze geschiedenis

Van je hobby je werk maken: zo is het ooit begonnen voor de oprichters, Hans en Peter. Van huis uit zijn de twee broers opgegroeid met computertechnologie. Dat hun studiekeuze viel op Informatica was daarom geen verrassing. Ze bleken sterk in software-ontwikkeling en deden dit ook met veel plezier. De twee broers besloten in 1997 hun handen ineen te slaan en samen een onderneming te starten. Inmiddels is onze organisatie uitgegroeid tot een team van meer dan 50 collega’s en hebben we gezamenlijk een groot aantal klanten digitaal vooruit geholpen.

Join us!

Ben jij enthousiast over wie we zijn en wat we doen?
En wil jij graag onderdeel uitmaken van ons team?
Reageer dan op één van onze vacatures of stuur een (open) sollicitatie aan werkenbij@truelime.nl Als je vragen hebt of gewoon een keer vrijblijvend een kop koffie wil drinken kun je ons altijd bellen op +31 (0)76 820 09 20. We horen graag van je!

Vacature

Lead Developer

Lees meer
Vacature

Operational Lead

Lees meer
Vacature

Business Development Manager

Lees meer
Vacature

Medior-Senior Developer

Lees meer
Vacature

Senior Front-end Developer

Lees meer
Vacature

Afstudeeropdracht

Lees meer

Wat kun je verwachten van onze procedure?

Solliciteren bij TrueLime zien we als een gelijkwaarding proces. De gesprekken zijn er om elkaar te leren kennen. We geven je graag een beeld van wat je in grote lijnen van ons kunt verwachten :

Maak kennis met alle TrueLimers

Meer dan 50 medewerkers werken elke dag samen aan de beste digitale oplossingen en platformen. Maak kennis met ons team!
ontmoet ons team!