Wij zoeken altijd afstudeerders! Kom jij bij ons afstuderen?

Ben je op zoek naar een leuke afstudeeropdracht bij een klein en dynamisch ICT bedrijf?

Niet een te klein bedrijf, maar één van een man of 60 dat ambitieus is en het liefst wil groeien in de gekozen strategie.
Wat zit er in onze strategie? Leuke, coole projecten op gebied van ontwerp, bouw en implementatie van web- en mobiele sites en apps met:
  • NET technologie en Kentico Productontwikkeling.
  • Juridische Workflow: ons product Octopus, gebouwd met .NET technologie, is beschikbaar online en stand alone voor gemeentes, in de zorg en het onderwijs.
Bij ons kun je een afstudeeropdracht kiezen die al gedefinieerd is, maar we staan altijd open voor eigen inbreng. Heb je een eigen idee? Laat het ons weten en dan kijken we of het bij ons past!

Wie zoeken wij?

Wij zoeken enthousiaste HBO studenten op het gebied van informatica (technisch of bedrijfskundig), of op het gebied van communicatie, multimedia en design. Voor ons is je instelling en datgene wat jij wil het belangrijkste.

Hoe ziet afstuderen bij TrueLime eruit?

Je kunt bij TrueLime een innovatief afstudeertraject verwachten waarin wij jou optimaal ondersteunen bij je afstudeeropdracht en jij op een leuke, goede en gemotiveerde manier de overstap kan maken van opleiding naar het bedrijfsleven. Je zult tijdens je afstuderen begeleid worden door één of meerdere van onze medewerkers.

Het belangrijkste is natuurlijk dat jij afstudeert, maar wanneer je een product ontwikkelt dat ons bedrijf ook verder kan helpen, dan snijdt het mes aan twee kanten.

Laat je tijdens je stage zien dat jij ambitieus, gemotiveerd en getalenteerd bent? Grote kans dat we graag willen dat je ook na je afstuderen bij ons blijft!

Spreekt het je aan?

Jouw reactie op deze vacature ontvangen we graag per mail.
Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Regina Schrage via telefoonnummer +31 (0)76 820 09 20 of stuur een mail naar werkenbij@truelime.nl

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.
Mocht je als recruiter denken ’dat geldt vast niet voor mij’ : helaas, dit geldt ook voor jou.

Direct solliciteren