Studeer jij Informatica op HBO niveau en ben je op zoek naar een toffe plek om je afstudeeropdracht uit te voeren? Kom afstuderen bij TrueLime en geef je loopbaan een kick-start! TrueLime is een informele organisatie met een open en ongedwongen sfeer, waar je mag zijn wie je bent. Er zijn ongeveer 50 personen werkzaam.

Korte omschrijving van de opdracht

Een kennisportaal faciliteert de kennisvrager en kennisaanbieder en ondersteunt in het kunnen delen van kennis. Zorginstellingen zijn gebaat bij een goed kennisportaal om op deze manier kwalitatieve en betaalbare zorg aan te kunnen bieden aan hun cliënten. Door op een juiste manier het kennisplein te vullen met gestructureerde en relevante content (tekst en beeld) kan de content als kennis worden beschouwd indien het vindbaar, toepasbaar en relevant is voor de kennisvrager.

Vandaag de dag zijn we grotendeels afhankelijk van traditionele tooling die beschikbaar is in een Content Management Systeem. Tevens is de kennisaanbieder (redacteur) bepalend of de vindbaarheid, toepasbaarheid en relevantie voldoende is. Hier lopen we tegen beperkingen aan omdat de kennisaanbieder zich nooit 100% kan verplaatsen in de verschillende doelgroepen van kennisvragers.

We verwachten dat kunstmatige intelligentie een bijdrage kan leveren door de vindbaarheid, toepasbaarheid en relevantie afgestemd te kunnen krijgen op de individuele kennisvrager. We willen daarom een integratie met OpenAI zodat de kennisportalen uitgebreid kunnen worden met een A.I. gedreven vorm van het aanbieden van kennis.

Lijkt het jou gaaf om jouw technische skills in te zetten om de kennisportallen uit te breiden met A.I.
om er zo een bijdrage te leveren een kwalitatieve en betaalbare zorg?
Startdatum: februari 2023

Wat ga je doen?

Al ruim 25 jaar vormt de digitalisering van de toekomst de rode draad door het bestaan van TrueLime. Een familiebedrijf dat is uitgegroeid naar een digital agency met meer dan 55 medewerkers.

Van prettige samenwerking krijg je betere resultaten. We zijn gericht op maatwerk en slimme oplossingen. Onze klanten en hun verwachtingen staan altijd voorop. Met behulp van de nieuwste technologieën en een gedegen kennis van hun markt komen we altijd tot de beste oplossing. We ontwikkelen digitale platformen en oplossingen (websites, intranetten portalen en apps) om beter te kunnen samenwerken en te communiceren.
TrueLime creëert digitale oplossingen voor verschillende branches:
  • Zorg en Welzijn
  • Onderwijs
  • Kennisorganisaties
  • Ledenorganisaties
Binnen deze bedrijfstakken hebben we jarenlange ervaring en zijn we op de hoogte van de trends en
ontwikkelingen. Het afstuderen zal plaatsvinden binnen het team “Web”. Met klanten zoals o.a. Radboudumc, Vilans, ETZ en SVRZ. Hierbij richt jouw opdracht zich specifiek op de zorgbranche.

De scope van de opdracht is om onze kennisportaal oplossing uit te breiden door één of meerdere
onderdelen (apps) te ontwikkelen die bijdragen aan de behoefte van de individuele kennisvrager.
gedacht wordt aan:
- Vraag / antwoord app (AI chat bot)
- Advies app (AI gedreven advies)

Uitgangspunt van deze uitbreiding is dat de bestaande content / kennis op het kennisportaal als input fungeert waarmee de bestaande modellen beschikbaar binnen OpenAI getraind mee kunnen worden. Jij zult onderzoek gaan doen om erachter te komen op welke manier de modellen binnen OpenAI het best ingezet kunnen worden. Daarna stel je een architectuur op van jouw app en hoe deze het beste kan aansluiten op de bestaande architectuur van het kennisportaal. Uiteindelijk ontwikkel je de app op basis van onderstaande technieken.

Je gaat werken met de volgende technieken / frameworks:
- Microsoft .Net Core
- OpenAI
- Microsoft Azure Cloud
- Microsoft Azure DevOps

Gewenst eindresultaat

Het doel van de opdracht is om een AI gedreven vraag en antwoord app te ontwerpen en te
ontwikkelen op basis van OpenAI en de bestaande kennisportaal oplossing.

Stagevergoeding

Je ontvangt € 500,- bruto per maand in de maanden dat je bij ons afstudeert.

Begeleiding

De afstudeeropdracht is HBO-waardig. Wij zullen er, samen met jou, zorg voor dragen dat de afstudeeropdracht HBO-waardig is door er enerzijds voor te zorgen dat er een onderzoekscomponent in de opdracht zit waarbij er gewerkt wordt met echte respondenten. Anderzijds zorgen wij er samen voor dat de op te leveren oplossing voldoende technisch complex is en voldoet aan het HBO-afstudeerniveau.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken enthousiaste, communicatieve en proactieve afstudeerders die samen met ons mee willen denken over functionele oplossingen om deze vervolgens te vertalen naar techniek.

Spreekt het je aan?

Enthousiast geworden? Dan plannen we graag een kennismaking met jou in! Je kunt hiervoor contact opnemen met Regina Schrage (onze HR-Adviseur) via telefoonnummer +31 (0)6 18 83 62 69 of stuur een mail naar werkenbij@truelime.nl. We ontvangen graag je CV en portfolio, zodat we kunnen zien of jouw creativiteit aansluit bij onze identiteit.

Wil je eerst meer informatie? Ook daarvoor kun je bellen met Regina!

Laat hieronder je gegevens achter!

LimeScape.Form.MandatoryFields
Bij het gebruiken van dit formulier ga je akkoord met het opslaan en verwerken van de door jou opgegeven gegevens door deze website, zoals aangegeven in ons privacybeleid. *