Afstudeeropdracht Informatica

Studeer jij Informatica op HBO niveau en ben je op zoek naar een toffe plek om je afstudeeropdracht uit te voeren? Kom afstuderen bij TrueLime en geef je loopbaan een kick-start! TrueLime is een informele organisatie met een open en ongedwongen sfeer, waar je mag zijn wie je bent. Er zijn ongeveer 50 personen werkzaam.

Wat ga je doen?

Ben je op zoek naar een afstudeeropdracht bij een informele, ambitieuze organisatie? TrueLime is een digital agency, gespecialiseerd in webprojecten (corporate websites, intranetten, portalen) in de sector Zorg (Radboudumc, UMC Utrecht, SVRZ), Onderwijs (HKU, Hogeschool Windesheim, ROC van Amsterdam) en Kennis- en Ledenorganisaties (Vilans, Bovag, FNV).
Je kunt bij TrueLime een innovatief afstudeertraject verwachten waarin wij jou optimaal ondersteunen bij je afstudeeropdracht en jij op een leuke, goede en gemotiveerde manier de overstap kan maken van opleiding naar het bedrijfsleven. Je zult tijdens je afstuderen begeleid worden door één of meerdere van onze medewerkers. Het belangrijkste is natuurlijk dat jij afstudeert, maar wanneer je een product ontwikkelt dat ons bedrijf ook verder kan helpen, dan snijdt het mes aan twee kanten. Laat je tijdens je stage zien dat jij ambitieus, gemotiveerd en getalenteerd bent? Grote kans dat we graag willen dat je ook na je afstuderen bij ons blijft!

Wie zoeken wij?

We zoeken enthousiaste studenten op het gebied van informatica voor de komende afstudeerperiode. We vinden het belangrijk dat we samen een opdracht formuleren die voldoet aan de gestelde criteria, die voor jou interessant en uitdagend en voor ons van toegevoegde waarde is. Wanneer je daarvoor ideeën hebt, bespreken we dat graag!

Hoe ziet een afstudeeropdracht bij TrueLime eruit?

Het belangrijkste is dat jij succesvol afstudeert. En als je daarbij met jouw opdracht waarde kunt toevoegen aan onze organisatie, dan snijdt het mes aan twee kanten. We zullen je uiteraard goed begeleiden bij je afstuderen, zodat jij je verder kunt ontwikkelen en aan het einde jouw Bachelordiploma op zak hebt.

Wie zijn wij?

TrueLime is een informele organisatie met een open en ongedwongen sfeer, waar je mag zijn wie je bent. TrueLimers zijn professioneel, collegiaal en authentiek. We benutten onze talenten en maken gebruik van elkaars krachten. We kennen korte lijnen, vrijheid en plezier in ons werk. We worden gedreven door aan slimme oplossingen te werken en maken software om trots op te zijn!

Spreekt het je aan?

Enthousiast geworden? Dan plannen we graag een kennismaking met jou in! Je kunt hiervoor contact opnemen met Regina Schrage (onze HR-Adviseur) via telefoonnummer +31 (0)76 820 09 20 of stuur een mail naar werkenbij@truelime.nl. We ontvangen graag je CV en portfolio, zodat we kunnen zien of jouw creativiteit aansluit bij onze identiteit.

Wil je eerst meer informatie? Ook daarvoor kun je bellen met Regina!

Laat hieronder je gegevens achter!

LimeScape.Form.MandatoryFields
Bij het gebruiken van dit formulier ga je akkoord met het opslaan en verwerken van de door jou opgegeven gegevens door deze website, zoals aangegeven in ons privacybeleid. *