Wat wij doen

Wij helpen bedrijven digitaal vooruit. De projecten bij onze klanten zijn vaak complex van aard en vragen om de juiste teamsamenstelling. Daarom werken wij agile/scrum, in multidisciplinaire teams en zijn we zelf-organiserend.

In ons werk vinden wij afwisseling in plaats van routine, omdat we aan verschillende projecten en voor verschillende klanten werken. We bouwen corporate websites, portalen of bijvoorbeeld intranetten. Die afwisseling vinden wij fijn en houdt ons scherp, creatief en innovatief. We combineren werken vanuit onze thuisbasis in Breda met werken op locatie bij de klant. Deze combinatie maakt dat we de lijnen kort houden en dat we samen met onze klanten kunnen toewerken naar het best mogelijke eindresultaat!

Wil je meer te weten komen over onze projecten?
Ontdek hier onze cases.


Onze geschiedenis

Van je hobby je werk maken: zo is het ooit begonnen voor de oprichters, Hans en Peter. Van huis uit zijn de twee broers opgegroeid met computertechnologie. Dat hun studiekeuze viel op Informatica was daarom geen verrassing. Ze bleken sterk in software-ontwikkeling en deden dit ook met veel plezier. De twee broers besloten in 1997 hun handen ineen te slaan en samen een onderneming te starten. Inmiddels is onze organisatie uitgegroeid tot een team van meer dan 50 collega’s en hebben we gezamenlijk een groot aantal klanten digitaal vooruit geholpen.

Wil jij ook deel uitmaken van ons team?

LimeScape.Form.MandatoryFields
Bij het gebruiken van dit formulier ga je akkoord met het opslaan en verwerken van de door jou opgegeven gegevens door deze website, zoals aangegeven in ons privacybeleid. *